Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ

Γιορτή Μακαρονάδας για φιλανθρωπικό σκοπό, διοργανώνει ο  Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, στο εστιατόριο ΑΙΓΛΗ στον Πύργο, καλώντας όλους τους φίλους του να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους για μια υπέροχη και κυρίως… γευστική βραδιά. Το γαστρονομικό μέρος της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο σεφ
Γιώργος Τσουνάκας που μαζί με πολλά μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου που προσφέρονται όλοι αφιλοκερδώς, θα μαγειρέψουν ότι τύπου μακαρονάδα βάζει ο νους σας! Βεβαίως το γευστικό αποτέλεσμα θα το απολαύσει ο κόσμος που θα γευτεί και τις μακαρονάδες των σεφ. Παράλληλα, η βραδιά θα περιλαμβάνει και χορευτικό μέρος και συγκεκριμένα χορευτικές επιδείξεις από την Σχολή Χορού της ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ “DANCING STEPS’ και εν συνεχεία παραδοσιακούς χορούς από τους Μωραϊτες και την χορευτική ομάδα Ανδραβίδας ΕΣΤΙΑ. ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο σεφ Γιώργος Τσουνάκας. Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κορίνα Ζαβέα, προσκάλεσε όλον τον κόσμο να πλαισιώσει την εκδήλωση, να παρακολουθήσει το μαγείρεμα από τους σεφ και βεβαίως να απολαύσει και το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η συμμετοχή μαζί με  φαγητό και αναψυκτικό είναι 8 ευρώ το άτομο. «Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο, γιατί θα γίνουν πακέτα με τρόφιμα για να διανεμηθούν από το Σύλλογό μας στις Γιορτές σε οικογένειες απόρων, για να κάνουν κι αυτοί Χριστούγεννα. Η εκδήλωσή μας λοιπόν έχει φιλανθρωπικό σκοπό και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση του κόσμου και των φίλων του Συλλόγου μας. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά, με πολλές μακαρονάδες, πολύ χορό και κέφι»Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Πηνελόπη Νικολοπούλου ευχαρίστησε καταρχήν τον μάγειρα Γιώργο Τσουνάκα που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μαγειρέψει για τον κόσμο παρακινώντας και δεκάδες άλλους σεφ, με αποτέλεσμα να έχουμε μια μεγάλη Γιορτή Μακαρονάδας. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς καταστηματάρχες και μαγαζιά του Πύργου που στήριξαν όπως πάντα την εκδήλωση.
Για την διοργάνωση συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες το μεσημέρι στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας, τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου

Μια εξαιρετική γαστρονομική βραδιά με δεκάδες διαφορετικές μακαρονάδες από την Ελλάδα και τον κόσμο, με παραδοσιακά όμως ελληνικά προϊόντα, υποσχέθηκε ο σεφ Γιώργος Τσουνάκας, μιλώντας για την διοργάνωση του γαστρονομικού μέρους της εκδήλωσης. Ο κ. Τσουνάκας τόνισε ότι και ο ίδιος αλλά και η Λέσχη Αρχιμαγείρων πάντα ανταποκρίνονται σε ανάλογους φιλανθρωπικούς σκοπούς και εν προκειμένω η ιδέα του άρεσε πολύ και μαζί του θα είναι δεκάδες ακόμα σεφ, μέλη της Λέσχης που θα μαγειρέψουν το μενού αλλά ταυτόχρονα θα αυτοσχεδιάσουν κιόλας και ο καθένας θα φτιάχνει τον δικό του τύπο μακαρονάδας. Το κοινό θα είναι ο γευσιγνώστης! Όπως ανέφερε, το όλο στήσιμο και το μαγείρεμα θα γίνεται μπροστά στον κόσμο, όπως η εκδήλωση που είχε γίνει πέρυσι στην πλατεία του Πύργου. «Υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις, πλούσιο και μοναδικό φαγητό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου