Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ 3η ΗΛΙΚΙΑ

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της 3ης Ηλικίας, ο Σύλλογός μας "ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" πρόσφερε γεύμα αγάπης στους τρόφιμους του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας << Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ>> το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2016 καθώς και μια μικρή ψυχαγωγική

εκδήλωση με ομιλία, χορευτικά και τραγούδια.
Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό της. Προέδρου κυρίας Πηνελόπης Νικολοπούλου και της Αντιπροέδρου κυρίας Κορίνας Ζαβέας ενώ ακολούθησε ομιλία από την κυρία Αθηνά Κοντού - Φουφοπούλου με θέμα την 3η ηλικία.
Στο ψυχαγωγικό τομέα  διασκέδασαν τους γερόντους με τραγούδια οι μικροί μαθητές Διονύσης και Χρήστος Νικολόπουλος καθώς και ο Νίκος Μάστορας ενώ χόρεψε το παιδικό τμήμα του χορευτικού Ομίλου οι "ΜΩΡΑΪΤΕΣ".

Το γεύμα ήταν προσφορά του κρεοπωλείου Παύλου και Αποστόλη Μαλλιοπούλου, του αρτοποιείου ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ των τυρομικών  ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ και του παντοπωλείου ΕΥΤΥΧΙΑ  στον Άγιο Ιωάννη Πύργου

 Όπως και τα προηγούμενα δύο χρονια έτσι και φέτος τα μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν χαρά στα τιμημένα γερατειά.
Ο Σύλλογος"ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ύστερα από αίτηση προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟ πήρε την άδεια ώστε να μπορεί να επισκέπτεται και τα άλλα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου