Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Εν όψει της νέας  χρονιάς, τα   μέλη του συλλόγου μας << ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ>>  επισκέφτηκαν το γηροκομείο του Πύργου <<Άγιος Χαράλαμπος >> όπου πρόσφεραν γεύμα  αγάπης στους γερόντους του ιδρύματος.
  Ο πρόεδρος του Γηροκομείου  κ. Ευάγγελος Φωτεινόπουλος καλωσόρισε  τα μέλη του Συλλόγου μας και ευχήθηκε καλή χρονιά λέγοντας πως είμαστε ο πρώτος σύλλογος που επισκέπτεται αυτές τις γιορτινές μέρες το ίδρυμά τους  και προσφέρει χαρά στους γερόντους.
     Στην συνέχεια εκ μέρους του Συλλόγου << ΠΥΡΓΟΣ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ>> μίλησε η κα Κορίνα Ζαβέα όπου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και τόνισε πως ο σύλλογος θα συνεχίσει  κι με άλλες τέτοιες δραστηριότητες αγάπης.
      Τέλος ο π. Παναγιώτης Κλουκίνας ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου προς τιμή των γερόντων,  η οποία ήταν μια προσφορά του φούρνου <<ΒΕΡΓΙΝΑ>> και  ευχήθηκε καλή χρονιά καθώς και καλή επιτυχία στον σύλλογό μας και τόνισε πως αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης είναι αναγκαίες στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
Στην συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ. Νικόλαος Μάστορας έδωσε μουσικό τόνο στην εκδήλωση με διάφορα τραγούδια όπου διάλεξαν οι γέροντες.
Ο Σύλλογος <<ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ>> ευχαριστεί τον πρόεδρο και το προσωπικό του ιδρύματος 
<Άγιος Χαράλαμπος> που τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν το γεύμα αγάπης, καθώς και τον κ. Νικόλαο Μάστορα  που αφιλοκερδώς διασκέδασε τους τρόφιμους του Γηροκομείου.











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου