Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ....

Ξεχωριστές πανέμορφες δημιουργίες, γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια που με πολύ αγάπη είχαν φτιάξει οι εθελόντριες και οι φίλοι του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εκτείνονταν στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου της Νομαρχίας Ηλείας στον Πύργο.
Το υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του σπουδαίου αυτού Συλλόγου και κατ’ επέκταση την φροντίδα και την φιλοξενία παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υγείας. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του, δεκάδες πολίτες το είχαν επισκεφθεί αγοράζοντας χειροποίητα δώρα για τους ιδίους και τους φίλους τους αλλά και στολίδια για το σπίτι, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουν, τις δράσεις του Χαμόγελου. 
Δώρα όμορφα σε συμβολικές τιμές που πραγματικά, όπως επισήμανε και ο υπεύθυνος του Χαμόγελου κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος,  «πιάνουν τόπο».«Στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας μπορεί κανείς να προμηθευτεί οικονομικά δώρα για τους φίλους και την οικογένεια του. Οι δυσκολίες που περνά η κοινωνία μας, η οικονομική δυσπραγία του κόσμου, φαίνεται καθημερινά.  Αυτό όμως που μας παρηγορεί είναι ότι ο κόσμος συνεχίζει να βοηθά το Χαμόγελο, βοηθά από το υστέρημα του και είναι συγκινητικό γιατί βοηθούν αυτοί που δεν έχουν. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».  
 Ο κ. Λαμπρόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν τόσα χρόνια τις δράσεις του <<Χαμόγελου του Παιδιού>> καθώς και το νεοσύστατο Σύλλογο «Πύργος Όλοι μαζί» τα μέλη του οποίου βοήθησαν σημαντικά προσφέροντας γλυκίσματα και διάφορα άλλα δώρα για να στηρίξουν την δράση μας.»
 Το μέλος μας του  Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου«Πύργος, Όλοι μαζί» κ. Κορίνα Ζεβέα μιλώντας για τη συμμετοχή του συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, σημείωσε πως «ο στόχος είναι, μέσα από αυτή τη συμμετοχή, να χαμογελάσουν περισσότερο, ακόμα περισσότερα παιδιά.
Φτιάξαμε σπιτικά γλυκά και χειροτεχνίες θέλοντας να συνεισφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας στο Χαμόγελο του Παιδιού».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου