Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΝΤΖΟΪ

 Την θετική ανταπόκριση του κόσμου είχε το γεύμα αλληλεγγύης για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας από το Λαντζόι, που καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι της από πυρκαγιά τα ξημερώματα της 20ης Νοεμβρίου 2016 και που διοργάνωσε για το λόγο αυτό ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος "ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", την περασμένη  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στο εστιατόριο ΑΙΓΛΗ στον Πύργο.
Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Πηνελόπη Νικολοπούλου και η Αντιπρόεδρος κα Κορίνα Ζαβέα ευχαρίστησαν
όσους παραβρέθηκαν στο γεύμα αλληλεγγύης ενώ από την σειρά του ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαντζοΐου π. Παναγιώτης Κλουκίνας συγχάρηκε τον Σύλλογο "ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" για τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες καθώς και τους παρευρισκομένους που παρόλο την οικονομική κρίση προσφέρουν από το υστέρημά τους για τον συνάνθρωπο.
Ο Σύλλογος για μια ακόμα φορά ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα της οικογένειας που έχασε το σπίτι της στην φωτιά και αποφάσισε να διοργανώσει αυτό το γεύμα για να την ενισχύσει μέρες Χριστουγέννων. Η βραδιά κύλησε όμορφα, με ζωντανή μουσική  αρχικά με τους μικρούς Διονύση και Χρήστο Νικολόπουλο και στη συνέχεια με το λαϊκό Δίφωνο, με τις υπέροχες φωνές των Ειρήνης Τσεκούρα, Μαρίας Τζαβάρα και του Μανώλη Καλογερόπουλου. Στα πλήκτρα ήταν ο Διονύσης Χασαλεύρης, μουσική παραγωγή Σάκης Αρβανίτης.
Ένα χορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς, παρουσίασαν  τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ποντίων Ηλείας και του Λαογραφικού Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Οι Μωραίτες» Πύργου, που στέκονται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου "ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", ενισχύοντας το φιλανθρωπικό τους έργο με την παρουσία τους όποτε τους ζητηθεί.
Οι παρευρισκόμενοι και τα μέλη του Συλλόγου, απόλαυσαν το δείπνο του εστιατορίου, χόρεψαν και γλέντησαν και πέρασαν ένα όμορφο βράδυ που είχε καλό σκοπό.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου