Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2016

Μια πολύ ωραία βραδιά σε οικογενειακή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα με μεγάλη συμμετοχή και πάρα πολύ κέφι, που γρήγορα εξελίχθηκε σε γλέντι, ήταν η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση 3α ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2016, που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.


   Το ραντεβού είχε δοθεί στην Χασαποταβέρνα «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ» στην οδό Καταραχίου και η εκδήλωση είχε ελεύθερη είσοδο για το κοινό με ζωντανή μουσική από το ΛΑÏΚΟ ΔΙΦΩΝΟ, που διασκέδασε τον κόσμο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ενώ παράλληλα γεύτηκαν τα πλούσια φαγητά και ψητά του εστιατορίου.
  Νωρίτερα προηγήθηκαν οι χορευτικές επιδείξεις από την Σχολή χορού DANCING STEPS της Μαρίας Πολίτη που έδωσαν μια εξαιρετική χορευτική παράσταση που καταχειροκροτήθηκε από όλους. Η πρόεδρος κα Πηνελόπη Νικολοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τα μέλη τους που πολλαπλασιάζονται καθημερινά για την ανταπόκρισή τους στην εκδήλωση και έκαναν έναν μικρό απολογισμό των πολύπλευρων δράσεων του Συλλόγου.
  Βεβαίως στόχος της βραδιάς ήταν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν κέφι και καλή διάθεση πέρα από προβληματισμούς, σαν απόσταγμα των δράσεων όλης της χρονιάς, που θα συνεχιστούν και από τον Σεπτέμβριο.  Βεβαίως για μια ακόμα φορά πέρα από την ψυχαγωγία, δεν ξέχασαν την αποστολή τους, αφού και εκείνο το βράδυ συγκέντρωσαν καπάκια για το Σωματείο Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων  Π.Ε Ηλείας και ήταν πολλοί εκείνοι που στήριξαν και αυτήν την προσπάθεια.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου