Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


Ο Σύλλογός μας "Πύργος Όλοι Μαζί" πραγματοποίησε διήμερο αφιέρωμα στη Μάνα με μεγάλη επιτυχία!!!
Την πρώτη ημέρα οι ηθοποιοί Μιχάλης Μανιάτης και Υρώ Μανέ απήγγειλαν ποιήματα αφιερωμένα στη Μάνα, ενώ
η υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδια αφιερωμένα στη Μάνα από υπέροχους μουσικούς όπως ο Μαέστρος Δημήτρης Χασαλέυρης, οι Ηρακλής Φάμελος και Πάνος Χατζηλαζαρίδης και η Κατερίνα Αναστασιάδου που τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο όμορφα Ελληνικά τραγούδια αφιερωμένα στη γιορτή της Μητέρας.


Τη δεύτερη ημέρα η κ.Μανέ έπαιξε με δύο παραστάσεις το έργο "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ".

Η Υρώ Μανέ μένοντας μόνη της στη σκηνή για 70  λεπτά σε δύο παραστάσεις ξεδίπλωσε το ταλέντο της στην υποκριτική δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό -που γέμισε την αίθουσα του ιστορικού θεάτρου και στις δυο παραστάσεις- να την χειροκροτήσει παρατεταμένα..
Όταν μια παράσταση παίζεται για 6η συνεχή χρονιά (σε Αθήνα και πολλές πόλεις της Ελλάδας) έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της για την ποιότητα και την αξία της ως θέαμα. Τους λόγους της επιτυχίας του έργου -που έχει γράψει ο συγγραφέας Νίκος Βασιλειάδης και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Καραμίχος- είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν ιδίοις όμμασοι οι θεατές που βρέθηκαν στο "Απόλλων" απολαμβάνοντας την πληθωρική παρουσία της Υρώς Μανέ στη σκηνή. Μια παρουσία που τους πρόσφερε στιγμές ένα "ταξίδι" με στιγμές γέλιου και συγκίνησης.

Μια ιλαροτραγωδία όπου η ίδια βρισκόταν στη σκηνή για 70 λεπτά υποδυόμενη την Ερασμία μια χήρα, που μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που την μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, που τον συναντά στο πρόσωπο του συζύγου της κόρης της Ματούλας…

Στο φινάλε της δεύτερης (βραδινής) παράστασης η Υρώ Μανέ, καταχειροκροτούμενη, ευχαρίστησε τόσο το κοινό για την θερμή υποδοχή του όσο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Πύργος  Όλοι Μαζί" που την προσκάλεσε για πρώτη φορά να παίξει σε ένα χώρο που διαθέτει βαριά θεατρική ιστορία -όπως η ίδια τόνισε- ανανεώνοντας το ραντεβού για το προσεχές μέλλον...
Οι εκδηλώσεις έγιναν στο θέατρο Απόλλων με πολύ μεγάλη τη συμμετοχή του κόσμου και τις δύο μέρες!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου