Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ"

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 ο σύλλογος "ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" πραγματοποίησε γεύμα αγάπης στο Γηροκομείο του Πύργου "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ".
Ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμωνος Πύργου, π. Ευάγγελος Παπαηλιού, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα που πρόσφερε ο σύλλογος στους τρόφιμους του ιδρύματος και στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές.
Μετά το γεύμα ο Σύλλογος ψυχαγώγησε τους γερόντους με ζωντανή μουσική από τον Νίκο Μάστορα.

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 ο σύλλογος "ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" πραγματοποίησε επίσκεψη αγάπης στο φοιτητικό οικοτροφείο θηλαίων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας "Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ".
Η διευθύντρια του οικοτροφείου κυρία Ανδριάννα Δάνισκα μαζί με τις φοιτήτριες του οικοτροφείου υποδέχτηκαν τα μέλη του συλλόγου.
Εκ μέρους του συλλόγου η αντιπρόεδρος κυρία Κορίνα Ζαβέα ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους καθώς και καλή πρόοδο σε όλες τις φοιτήτριες του οικοτροφείου.
Η διευθύντρια του οικοτροφείου ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για αυτή την επίσκεψη αγάπης στο οικοτροφείο της "ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ" και ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος "ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". Τέλος ο ιερέας πατήρ Παναγιώτης Κλουκίνας, ο οποίος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα που πρόσφερε ο σύλλογος στις οικότροφους,ευχήθηκε καλή χρονιά και συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου τα οποία προσφέρουν κοινωνικό έργο στην τοπική κοινωνία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές με φαγητό καθώς και ζωντανή μουσική η οποία ψυχαγώγησε όλους που παραβρέθηκαν σε αυτή την την όμορφη και ανθρώπινη εκδήλωση, αφού οι φοιτήτριες ζουν μακριά από τις οικογένειές τους και τέτοιες κινήσεις μπορεί να μην υποκαθιστούν την οικογενειακή θαλπωρή, ωστόσο λειτουργούν υποστηρικτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου