Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στο πολιτιστικό κέντρο Κούβελου ο Σύλλογος   << ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ >> και ώρα 7:30 το απόγευμα, πραγματοποιήσε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του και μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες από μέλη του Συλλόγου.
Την παρουσίαση της γιορτής έκανε η κυρία Αγγελική Τσουκαλά, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Πηνελόπη Νικολοπούλου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και με περισσότερη αισιοδοξία και χαμόγελο. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου που κοπίασαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που χάρισαν με τις δραστηριότητές τους όμορφες στιγμές στον κόσμο που ήρθε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα παρέα με τον Σύλλογο.
Οι μαθητές του κέντρου Ξένων Γλωσσών " ABC Πύργου "  της Βασιλικής Ρούσση Δημητρακοπούλου  ανέβασαν το θεατρικό " Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα »του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Στη συνέχεια η θεατρική ομάδα μας παρουσίασε το έργο της Νίκης Γιάντας με τίτλο " ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ".
Η όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδιά, έκλεισε με την ορχήστρα του ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟΥ με τον Πάνο Χατζηλαζαρίδη κιθάρα και τραγούδι,  ενώ ο Σύλλογος στα πλαίσια του φιλανθρωπικού του έργου, είχε καλέσει τον κόσμο να προσφέρει τρόφιμα διαρκείας για να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μάλιστα μαζεύτηκαν πολλά τρόφιμα καθώς η ανταπόκριση ήταν σημαντική. Στο μπαζάρ του Συλλόγου τα μέλη του παρουσίασαν εξαιρετικές χειροποίητες κατασκευές, συνθέσεις Χριστουγεννιάτικες, γυάλινα στολισμένα βάζα, κεραμικά, στεφάνια, κεριά, γούρια, πολύ όμορφα πράγματατα τα οποία  εκθέτουν και στο πάρκο ΣΠΚ στο περίπτερο του Συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου