Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ 2019

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στις 8 το βράδυ, διοργανώνει,  «Γιορτή Μακαρονάδας»  για φιλανθρωπικό σκοπό, στο εστιατόριο «ROTONDA» που βρίσκεται στην Ολυμπίων 65, στον Πύργο.
Το γαστρονομικό μέρος της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο EXECUTIVE CHEF Νίκος Παπαδόπουλος με την ομάδα του.
όπου θα μαγειρέψουν δεκάδες μακαρονάδες, τις οποίες θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν.
Η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Πηνελόπη Νικολοπουλου  προσκαλεί όλον τον κόσμο να παρευρεθεί στην μεγάλη “Γιορτή Μακαρονάδας”, να παρακολουθήσει το μαγείρεμα από τον σεφ Νίκο Παπαδόπουλο με την ομάδα του και στην συνέχεια να απολαύσει και το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή μαζί με  φαγητό και αναψυκτικό είναι 8 ευρώ το άτομο. «Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο, γιατί η εκδήλωσή μας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση του κόσμου και των φίλων του Συλλόγου. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά, με πολλές μακαρονάδες, πολύ χορό και κέφι», ενώ ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς καταστηματάρχες και μαγαζιά του Πύργου που στήριξαν την κίνηση αυτή.
Τέλος, η βραδιά θα περιλαμβάνει και χορευτικό μέρος και συγκεκριμένα θα χορέψει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ενώ στο τραγούδι θα είναι η Ειρήνη Τσεκούρα και στα πλήκτρα ο Δημήτρης Βασιλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου