Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "2α Πολιτιστικά Δρώμενα" που διοργάνωσε ο Σύλλογος "ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και ώρα 9 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Κούβελου στον Πύργο.

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Πύργος- Όλοι Μαζί", κυρία  Κορίνα Ζαβέα, δήλωσε:

"Σήμερα για δεύτερη χρονιά κάνουμε τα Πολιτιστικά Δρώμενα και όχι μόνο. Ο Σύλλογός μας
" Πύργος - Όλοι Μαζί" κάνει πολλές δραστηριότητες, κάνουμε φιλανθρωπικούς σκοπούς, θεατρικά. Σήμερα είναι κοντά μας ο Χορευτικός Όμιλος Κρεστένων. Ελπίζουμε να διασκεδάσει ο κόσμος, η είσοδος είναι ελεύθερη και να περάσουμε καλά."

Αρχικά μίλησε η κα Αθηνά Κόντου-Ρουφοπούλου για πολιτιστικά θέματα κυρίως.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή 5 ταλαντούχα παιδιά, που έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια. Η Λίνα Λύγγα στο βιολί, η Λένα Δούζα στο τραγούδι, ο Στέφανος
Μπαντουδάκης στο λαούτο και ο Γιώργος Μπαντουδάκης λύρα αλλά και η Φρόσω Βλαχαναστάση στο τραγούδι.

Αμέσως μετά έδωσε το παρόν ο Χορευτικός Όμιλος Κρεστένων ενώ, τέλος, η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από τους Κατερίνα Τερλεπάνη, Ιωάννη Χασαλεύρη και Μανώλη Καλογερόπουλο στο τραγούδι, Νίκο Ανδριόπουλο στο μπουζούκι και το γνωστό μαέστρο Διονύσιο Χασαλεύρη στα πλήκτρα.

Ο κόσμος πέρασε πάρα πολύ καλά και το διασκέδασε αφού χόρεψε, τραγούδησε αλλά και έφαγε την παραδοσιακή γουρουνοπούλα. Το γλέντι διήρκεσε αρκετές ώρες.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου