Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

ΚΕΡΑΣΑΝ ΗΛΕΙΑ

Μια θερμότατη υποδοχή σε τουρίστες εν ώρα κρουαζιέρας δυο πλοίων που κατέπλευσαν το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 στο λιμάνι Κατακόλου διοργάνωσαν εθελοντές μέλη πολιτιστικών συλλόγων και επιχειρηματίες της Ηλείας που προσέφεραν τοπικά προϊόντα, με την αρωγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.
Η εκδήλωση της υποδοχής ξεκίνησε με μέλη των συλλόγων «Πολιτεία Ήλιδα –Ολυμπία» εκ μέρους της επικεφαλής, Σοφίας Χίντζιου, του συλλόγου «Οι Πυργιώτισσες» εκ μέρους της προέδρου, Ανδριάνας Αγγελακοπούλου, του συλλόγου «Πύργος Όλοι μαζί» εκ μέρους της εκπροσώπου Λόπης Νικολοπούλου και πολλών άλλων εθελοντών από τους δήμους Πύργου, Ηλιδας και Πηνειού.
Επιχειρηματίες από όλη την Ηλεία προσέφεραν εδέσματα ενώ οι κυρίες των συλλόγων έβαλαν τα δυνατά τους και εντυπωσίασαν με φαγητά και γλυκίσματα που ετοίμασαν κερνώντας τους επιβάτες των κρουαζεροπλοιων Prinserdam και Majesty Thomson.
Mουσικά και κυρίως χορευτικά πλαισίωσαν το καλωσόρισμα των τουριστών, τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία ξένους και ντόπιους επισκέπτες σε χορό και τραγούδι στην κεντρική προβλήτα.
Η Διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Πύργου, ο Λιμενάρχης Κατακόλου και οι εθελοντές που μετείχαν απηύθυναν ένα ανοιχτό καλωσόρισμα στους τουρίστες της κρουαζιέρας στο Κατάκολο υποδεχόμενοι τόσο τους ίδιους τους επισκέπτες όσο και τον νέο μήνα που παραδοσιακά συνδυάζει την ανθοφορία της φύσης και την καλή, θετική, διάθεση.
Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και μέσα στο καλοκαίρι υποσχέθηκαν οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου