Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Τα πρώτα γενέθλια μας γιόρτασε ο Σύλλογός μας "ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ " την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στο κέντρο "Το Σταυροδρόμι" στον Άγιο Ιωάννη Πύργου.
   Έναν ενεργητικό και ευχάριστο χρόνο.
 Ένα χρόνο πλούσιας δραστηριότητας, φιλανθρωπίας, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
 Ένα χρόνο προσφοράς σε διάφορους οργανισμούς όπως στον "Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο << Η ΕΛΠΙΔΑ>>, στο "Χαμόγελο του Παιδιού", στο γηροκομείο του Πύργου " Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ", στον " Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες" στο Αργοστόλι,στον Δήμο Κεφαλληνίας για την συμπαράστασή μας στους σεισμόπληκτους μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς του Ιανουαρίου 2014, στο ορφανοτροφείο "Ο ΣΩΤΗΡ" στην Κεφαλλονιά, στο Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας "Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ" καθώς και στην φοιτητική εστία Θηλέων ''Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ".
Έναν χρόνο προσφοράς και δραστηριότητας το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε προτάσεις συνεργασίας από διάφορους Συλλόγους με θέμα τα κοινά ενδιαφέροντα κυρίως την φιλανθρωπία και την βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
 Έναν χρόνο επιτυχιών που οφείλεται στα μέλη του Συλλόγου μας όπου με προθυμία βοηθάνε τον Σύλλογό μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ !!! Γιατί είμαστε "ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" για να προσφέρουμε στην κοινωνία μας αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου